28 de set. 2006

Qui li demanarà perdó al Neanderthal?



"...no oigo a ningún musulmán que pida perdón por conquistar España y estar allí ocho siglos" va dir l'Aznar a una conferència a l'Institut Hudson de Washington.


Però aviam perquè tenen que demanar perdó? Per conquerir Espanya o per estar vuit segles? O per fer ambdues coses de forma coordinada?


Només tindrà que demanar perdó Bush per envair Iraq si s'hi queda vuit segles? Ostres! No sis plau, que foti el camp ja!!!


I dic jo, qui li demanarà perdó al Neanderthal per arraconar-lo i possibilitar la seva extinció. La pregunta correcte ja se que seria, i a quin Neanderthal li demanem perdó si ja no en queden? Però per l'Aznar pensar això és massa complicat.


Mare meva, com pot ser tan curt un paio que s'ha llicenciat de Dret a la Complutense? Qui de la Complutense ens demanarà perdó per donar llicenciatures a cervells d'aquesta mena? Senyor Aznar, no se'n vagi no, vagi al Punt Verd més proper i llencis al contenidor de barrejats.

24 de set. 2006

Mesopotàmic


Aquesta setmana ja he començat les meves primeres classes i he pensat en el Negre i en les seves afirmacions sobre la importància de Mesopotàmia en la vida quotidiana. Ell sempre diu que quan una cosa és extraordinària cal dir que és mesopotàmica. Ara podré esbrinar la profunditat d'aquesta afirmació.


En aquell lloc a on suposadament és van conformar les primeres societats complexes, on va aparèixer d'una forma prou definida la jerarquització, les classes, la propietat, el patriarcat i tantes coses negatives que encara arrosseguem, podria ser el lloc clau que ens facilités entendre perquè l'ajuntament fa els carrers nous i els obre cada dos per tres sense cap sentit i mai encerta a fer un paviment prou resistent.


La nova facultat, com diu el Negre, és d'allò més mesopotàmic que puguem imaginar, i transforma d'una manera respectable el barri del Raval. Encara podeu veure alguns immobles que queden darrera de la facultat en una imatge pròpia (encara que no tant) d'aquell increïble i bonic reportatge sobre la transformació del Raval que és deia “En construcción”.