10 d’oct. 2006

La veritable història.

gran trola infernal

Alguns cops val la pena analitzar els fets pel que queda d'ells i per l'ús que se'n pot fer. D'aquesta manera podríem arribar a hipòtesis sorprenents. El cas dels incidents que van tenir lloc en relació al Forat de la Vergonya fa uns dies són un exemple del que dic.


Aquest grup estrany que va rebentant amb total impunitat qualsevol acte de protesta dirigit contra el règim municipal, quin efecte provoca? Normalment a mi el que em sembla és que provoca l'efecte de que no es parli del nucli del problema que genera la protesta, i que acabem parlant de temes de “seguretat”, de “grups incontrolats procedents de fora de Barcelona”, de “vàndals” i coses d'aquest estil. Fa més servei a l'ajuntament que als manifestants. No us fa aquest efecte?


Aquesta gent que governa (perdoneu l'eufemisme), i que ha permès que el bé més preuat dels ciutadans de Barcelona és tripliqui en poc més de 5 anys, aconsegueixen revestir-se de santedat i civisme cada cop que actuen els encaputxats “cremacontenidors”. Barregen sense cap preocupació als manifestants que es queixen de les gamberrades municipals amb els gamberros del carrer, i amb l'enrenou de la trencadissa de mobiliari urbà les protestes queden ofegades per la sagrada “indignació municipal”.


És estranya la ineficiència de les autoritats davant d'un fenomen tan minso. En aquesta ciutat hi ha un munt de policia, l'alcalde ja té els mossos que volia al seu abast, i a més a més la coordinació entre ambdós edificis de la Plaça Sant Jaume sembla que tindria que ser senzilla. Però, es clar, fins i tot hi ha qui es pixa a les parets de l'ajuntament. I ells pobrets, encara que sembli mentida, no poden fer res.


Es quan passen coses així quan aquesta gent, que no volia deixar entrar al Fòrum 2004 als visitants amb aigua embotellada, culpabilitza, o al ciutadà per incivisme de forma genèrica i impertinent,, o a la llei perquè no està actualitzada (que collons fan ells al poder!), o a estratègies prioritàries que impedeixen fer el més important, o a allò que sigui. Desprès, quan veuen les eleccions una mica a prop, fan ordenances que no serveixen per res, i es queden tan cofois. Mentre a Barcelona cada dia que passa es més difícil viure.Per cert que avui a la cosa radiofònica del Cuní es parlava de que, a conseqüencia dels fets protagonitzats pels grups antisistema, potser caldria suspendre la cimera europea de l'habitatge que volen fer els governs de la UE a la ciutat on el robatori de l'habitatge és més flagrant: Barcelona. Ho fan tot ben recargolat i carregat de conya, oi?

Senyors hereus i senyores pubilles llàstima que fer conya amb la vivenda a Barcelona no faci cap gràcia.