8 de des. 2006

La cosa "Okupa" i la Rahola

Ara no penseu que és perquè li tingui una tírria especial a la Pilar Rahola però llegint les seves darreres columnes relacionades amb la cosa "okupa" i amb el seu desig embogit de que el Saura se la foti els primers dies de conseller a interior, m'he quedat esglaiat.


No és la meva intenció atorgar-li cap protagonisme especial però he tingut un forat de temps lliure i he pescat les seves bajanades.


Ja se, es veritat, qui et pensaves que era la Rahola? què esperaves d'aquella que anava agafada d'una de les sis ales del Colom Colom amb aquella cosa del PI? Em direu més d'un i de dos. Però sigui com sigui ja ni me'n recordava de la Rahola fins que l'altra dia vaig llegir el que escriu i em vaig quedar garratibat.


Però d'on ha sortit aquest personatge? Com podia estar a ERC? o perdoneu, potser cal dir, què més si pot trobar a ERC? S'acabarà la cantera de esquerranistes rancis amb els i les Raholes, Barreres i Coloms?

Anem a veure que diu ara la suposada Fallaci catalana.


Aquesta indivídua pregunta sobre els "okupas", com si estigues parlant de gulags, dels "khemeres rojos" o de la repressió estalinista, “¿No sería hora de hacer un análisis autocrítico, en el seno de la izquierda, por la complicidad demostrada con el fenómeno?” Pregunta que jo ràpidament podria transformar en “¿No sería hora de hacer un análisis autocrítico, en el seno de la izquierda, por la complicidad demostrada con el fenómeno de la especulación inmobiliaria?” però que només deixo en un terme menys hostil: de quin fenomen parla aquesta senyora? però "¿Qué fenomeno ni que niño muerto?". Només puc entendre els seus raonaments pensant que tingui accions a 22@ perquè sinó vol dir que no hi toca.


I va i diu “Y más cuando esas buenas intenciones las llevan a cabo los hijos de esos padres cuya alma quedó colgando de alguna barricada del 68.”. Però que passa amb el maig del 68? Qué s'empatolla aquesta senyora? Qué alma quedó colgada donde señora Rahola? Com a molt va deixar algun penjat d'àcid lisérgic però no gaire més! I no exageri senyora que el maig del 68 tampoc ens va donar cap sort de criminals o genocides perquè l'estiguem utilitzant com si parlessim de l'holocaust?


Y así han ido pasando los años, permitiendo que crecieran las alas de un fenómeno antisistema, con la misma intensidad con que crecía su impunidad. La derivada violenta, en ese contexto, era previsible.” Jo de veritat, hi ha molts moments que crec que està parlant de la especulació immobiliària i de la seva bombolla, i altres em sembla que estigui llegint a Nostradamus. Què vol dir amb antisistema? Quin és el sistema per a ella? Que tingui que venir un “relator” de la ONU a dir que a Catalunya no es respecten els drets humans bàsics relacionats amb la vivenda? És aquest el sistema de la Rahola? Ah! Ja, Això no li interessa a la Rahola, és massa inocent.


Què creu que ha de ser l'esquerra? Una banda d'adoradors de bancs i caixes? Una línia de pensadors pro-mobbing? Una agrupació de defensors de la presència de l'exèrcit nord-americà a Iraq? Aquesta dona tindria que dir que es va equivocar o que ens volia prendre a tots el pel, però que en realitat és una fatxenda que creu que a Barcelona només hi té que viure la gent guapa i pija. Aquesta senyora faria bé apuntant-se a la FAES perquè te un perfil igual de mediocre intel·lectualment i fa com que reinventa la sopa d'all.

Quin pais diriem que és Catalunya veient i escoltant i llegint a Boadelles i a Raholes?


Llegiu, llegiu...

http://84.246.226.84/articulos.php?id=886