11 d’oct. 2007

La història, el futur i un tal Guaino.

En un discurs a Dakar Sarkozy va dir unes paraules que pel que sembla li havia preparat Guaino, l'intel·lectual que li porta les maletes i el paper pel cul al genial i fresc president de França, que ja ens comença a fer anar restrets a una gran quantitat d'europeus amb les seves originals idees, que per cert ja van tenir els padrins de Bush fa uns anys.

El gran setciències Guaino li va fer dir al nou Berlusconi francès quelcom semblant a que "el drama d'Àfrica és que l'home africà no ha entrat en la història (...), mai es llença cap al futur". En el sí de la polèmica que aquesta sentència imbècil ha provocat, i que ha fet que Bernard Henry-Lévy acusi al savi mercenari de ser un racista, hem vist com el Guaino es defensava amb molta acritud però sobretot denominant-se a ell mateix de forma ridícula com a antropòleg tot dient "Així que quan es parla d'antropologia s'és racista?".

Tornem a ser-hi; Guaino, Qui collons és aquest mamarratxo? Un funcionari "brillant" de la dreta gaullista, llicenciat en història i diplomat en un parell de coses més. Busqueu informació sobre aquest paio que s'atreveix a simplificar Àfrica en quatre paraules parlant-li a la gent d'allà de coses que ni nosaltres sabem que son ni si tenen sentit, per entendre o més aviat per acabar de no entendre com aquest individu es dedica a jugar als antropòlegs al més vell estil colonialista. Banalitza un continent castigat durament i de forma cruell en molts llocs pels interessos de tants "guainos",

Fa quatre dies que un altre il·luminat parlava de la fi de la història, un tal Fukuyama. Caldrà recordar els noms de tots aquests ideòlegs-escòria. Probablement Fukuyama i Guaino son reflexes d'aquest temps patètic que vivim, on hi ha tants intel·lectual-sistema que en el fons no son més que analfabets hiperalfabetitzats. Però de quina història parlen aquestes andròmines intel·lectuals? De la única història que és pot parlar és de la història de sempre, de la dels estats i corporacions rapinyaires i terroristes que ho desferren tot.

No cal dir-li a l'home Africà que no es preocupi massa per entrar en la història de la gent com Guaino, perquè és una història que és una merda i que només serveix als lladres consagrats, als mercenaris i altres tipus de sangoneres similars. De fet Africa fa temps que va entrar a la història dels "guainos", per això està com està i per això té dirigents com els que té, dirigents "guainistes".

I en quan al futur, quina bestiesa!, els "guainos" no saben que ens depara el futur perquè entre altres coses és quelcom que no els ha importat mai. Els "guainos" no saben que és el futur, mai s'han preocupat per quelcom que vagi més lluny dels seus nets, per als "guainos" el futur és dins de cinc anys com a molt. Així està el planeta i així ens llueix el pèl.