11 de gen. 2008

Fraga, Tardà, Zaplana i altres collonades.


Bé, avui tenia ganes de parlar d'imbecil·litats i m'ha anat rodó assabentar-me de la enganxada que han tingut al congrés els diputats Tardà i Zaplana. El primer deia que si el Fraga tenia les mans tacades de sang i l'altra acusava al primer de tenir idees feixistes i totalitàries. M'ha agradat molt aquest comentari que ha penjat un tal Luis a la Vanguardia digital:

“Ciertamente, lo ha dicho pol. Si Tardà es fascista ¿De que se acusan unos fascistas a otros? Estoy harto de ver acusarse de fascistas a fascistas. ¿Porque no cambian y se acusan de imbéciles? ¿Acaso tienen miedo de volver a acertar?”

Jo li diría a en Tardà que ja es massa “tardà” per parlar de certes coses. Encara recordo com va correr ERC a fer coalició amb el Partido del Trabajo de España per no perdre's les primeres eleccions democràtiques amb aquella cosa fastigosa nomenada Front Electoral Democràtic. En aquell punt ells van acceptar la transició i el joc que ens ha dut fins el que hi ha ara. Qué collons volen ara? Amablement perquè no se'n van els senyors Tardans i Zaplans a la merda i deixen l'escó a algú que de veritat es preocupi d'alguna cosa real.