21 de març 2008

Cacapensadors i cacapensadores.

Feia temps que no dedicava un post a gent nefasta i ja tocava. Aquesta vegada el cas és el de dues persones ja classificades en aquest blog com a tals, per tant tenen el mèrit de repetir premi; Pilar Rahola i Jose Mª Aznar.

Dues persones entestades en mentir i explicar el món a l'inrevés. I és veritat que el món és complex i no es pot descriure de forma absoluta, fins i tot resulta difícil atacar a algú per fer-ho, però el cas d'aquests dos personatges és salvatge. Personatges mediocres intel·lectualment amb recorreguts esperpèntics però als quals el poder promou de forma escandalosa, a la manera del cinema violent, de la música de baixa estofa, el menjar merda, el plàstic (bosses de plàstic arreu), les màquines escurabutxaques, la televisió barroera... Personatges que es dediquen a explicar-nos el món totalment alterat; a Irak es viu molt millor, Israel és víctima dels seus veïns, les immobiliàries pateixen la plaga okupa, Uribe a Colòmbia és un heroi i cal entendre que els paramilitars també, etcètera, etcètera...

Que podem dir d'Aznar de nou i interessant, poca cosa o res, només que no es cansa de dir imbecil·litats i insistir en les seves errades o delictes (no ho tinc clar). "En este momento, es cierto, pero es menos difícil que en tiempos de Sadam Husein. La gente puede participar en elecciones, puede hablar libremente, hay libertad en el país y existe la posibilidad de establecer una democracia, hay más seguridad". Es clar, per això hi ha uns quans milions de refugiats als països del voltant.

El cas de la Rahola a mi em crida més l'atenció perquè la seva trajectòria quasi bufonesca des d'ERC passant per aquella cosa ridícula nomenada PI acaba en la d'una "intel·lectual" neocon que es preocupa de les problemàtiques internacionals quan de la única cosa que sap parlar amb una mica de saviesa és del “culebron” intern d'ERC. "Respecto a Israel, nada resulta sorprendente. Son tantos los años de demonización, que algunos ya estamos blindados. A la mítica Eretz parece que ninguna razón le asiste, a pesar de sufrir sesenta años de acoso bélico, en forma de guerra directa, o de gota malaya terrorista." Tot allò que faci olor a esquerra és criminalitzat pel núvol tòxic raholià, tot allò que clarament és injust per a ella és al contrari. No és cosa de raonar i relativitzar, ¡Hi ha dolents! I sempre son d'esquerra, o àrabs, o revoltats davant d'un sistema que per a ella és perfecte. Quin fàstic! Veieu quins admiradors té

http://endefensadeoccidente.blogia.com/2005/020302-rahola-versus-aznar.php

Un altra cosa que crida l'atenció és com determinats mitjans han contractat els serveis d'aquests avocadors d'odi i els hi donen un espai il·limitat. A gent ignorant que barreja injustament a jueus amb israelians, que no dedica ni cinc minuts a entendre del que parla. Té que ser allò a que es refereix Susan George en el seu llibre "El pensament segrestat". Després et trobes amb aquells que creuen que Rahola és lúcida, lliurepensadora, d'esquerres!!!

Vejam, es important que abans de situar a algú politicament tinguem clar on som nosaltres. Hi ha molt fatxa d'esquerres i això genera confusió. Un dia faré un test senzill amb l'objectiu de que els que son fatxes i no ho saben surtin de l'armari.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Poques vegades he llegit un comentari tan tendenciós, tan despotic i tan denigrador. Comparar Rahola amb Aznar ja es cosa de ximples. Pero l´analisi que fa de Rahola es d´una maldat que no te limits. Se li veu l´orella d´extrema esquerra. Quin fastic. Voste es el tipic membre de l´esquerra reaccionaria.

Bu ha dit...

"maldat que no té límits". Tot i que no hi estic d'acord puc acceptar esportivament qualsevol exabrupte com el de la "esquerra reaccionària", a condició de que m'expliqui vostè que de positiu li veu a la Rahola. Però "maldat sense límits"? D'on surt aquesta expressió de telepredicador foll? Vostè sap que és la "maldat sense límits"? Jo no ho se i em costa imaginar-me que és, m'agradaria que raonés el perquè l'anàlisi traspua aquest nivell de maldat.

Anònim ha dit...

I a vostè anònim per la mateixa regla de tres tindríem que dir que se li veu la orella d'extrema dreta, oi?